Sandra
 Fotky zo stráženia
8 hodnotenie
  • 33 rokov
  • Bratislava - Staré Mesto
  • Kontaktovalo ju už 116 užívateľov
  • Rezervovaná opakovane
  • Posiela fotky zo stráženia miláčikov
  • Aktívna pred asi 19 hodinami
  • Zodpovedá do: 2 hodiny
  •  Obchodna akademia
  •  EU BA, Audit
  •  Prenocovanie u mňa doma
  •  Prenocovanie u psa (mačky ...) doma
  •  Návšteva & hranie
  •  Venčenie psov
  •  Cez deň u mňa
  •  Malý (do 5kg)
  •  Stredný (do 25kg)
  •  Šteňa
  •  Dospelý
  •  Senior
  •  Nevlastním mačku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám deti 0-5
  •  Nemám deti 6-12
Jazyky

Sandra K.

13  €/hod

40 €/deň

  • (8)
  • 33 rokov

Čistý trestný register, archivovaný O.P.

Overené vzdelanie a certifikáty

Ekonomická univerzita v Bratislave (Ing.)

Overený e-mail a telefón

získate prístup k plnému detailu overenia

Viac...

Hodnotenie

Vladimir L.18/04/2024Stráženie zvieratiek

Sandra is a super dogsitter. My dachshund was with Sandra already few times and she always was happy. Sandra is sending everyday photos, walks a lot with a dog. I can only recommend! 👍


Natália V.01/11/2023Stráženie zvieratiek

Sandra nám niekoľkokrát strážila u nás doma naše dve fenky, 3 a pól ročnú Ellie a 9 týždňovú Lily. Sme jej veľmi vďační, že nemala problém ani s tak malým šteniatkom. Všetko prebehlo úplne super, Sandra nám posielala fotky a info o babách, ktore sa v jej prítomnosti cítili bezpečne. Určite sa veľmi radi na ňu obrátime aj v budúcnosti a odporúčame ďalej!


Lil01/10/2023Stráženie zvieratiek

Sandra sa už niekoľkokrát starala o našu Belle a vždy bolo vidno, že je o ňu nadštandardne postarané. Máme k nej absolútnu dôveru a nikomu inému by sme ju už ani nezverili. Oceňujem, že na čom sa dohodneme to 100% platí, je s ňou super ústretová a jasná komunikácia, dostávame pravidelné updaty o tom, ako sa Belle má, keď je u nej. Dokonca nám dala veľmi dobrý tip ohľadom zdravotného problému, ktorý sme s Belle riešili. Sandra, ešte raz ĎAKUJEME a dúfame, že budeme môcť Vaše služby s Belle ešte dlho využívať :)


Alexandra C.29/06/2023Stráženie zvieratiek

Sandra nám strážila kocúra, kým sme boli na dovolenke. Predčila naše očakávania, kocúr ju napriek jeho ťažšej povahe skvele prijal a naše odlúčenie zvládol s ľahkosťou. Sandra nás každý deň informovala ako sa majú a posielala fotky a videá. Môžeme len odporúčať a určite sa pokúsime využiť jej služby aj v budúcnosti. Ešte raz vďaka.


Robin M.27/06/2023Stráženie zvieratiek

Sandra is a very nice dog sitter. She showed understanding and experience of taking care of dogs. She was kind with our young girl terrier mix dog, which she watched for 9 days. She did send updates, photos and videos of our dog. These showed that the dog was very happy and did enjoy her time with Sandra. I highly recommend Sandra and hope to use her services again.


Vlasto P.03/04/2023Stráženie zvieratiek

So Sandrou sme nesmierne spokojný.Opatrovala našu Ninusku už niekoľkokrát a Ninuska ju má veľmi rád.I ked je dost špecifický psík a nema rád novych ľudí,Sandru si velmi obľúbila pretoze je k nej velmi milá.Malokto sa ku nej tak správa.Vzdy nas informuje ako sa má a posiela nam fotky.Ked dohodneme termín da sa na Sandru spoľahnúť.Je velmi zodpovedna a my si tak pokojne mozeme naplanovat akekolvek akcie.


Adam S.29/03/2023Stráženie zvieratiek

Sandra strazila niekolko dni nasu fenku Cory, pricom vsetko prebehlo perfektne a bolo vidno,ze o nu bolo cely cas nadpriemerne postarane nakolko Cory bola velmi spokojna. Sandra ma neustale informovala a posielala mi fotky z dlhych prechadzok takze som mohol pokojne spavat,ze je o nu perfektne postarane. Osobne si myslim, ze Cory sa mala pravdepodobne na svojej "dovolenke" lepsie ako my. Urcite odporucam a rad sa na Sandru znovu obratim, ak budeme strazenie znovu potrebovat.


Mia18/07/2022Stráženie zvieratiek

Sandra was great!

It was difficult for me to find someone who instills my confidence and to be sure that my dog ​​will be in a similar environment as when he is at home and not in some cages, or with a lot of other animals (because he's not used to that), and that's how I found Sandra.

Sandra took care of my little pug dog for 8 days flawlessly, I received pictures and videos during the day, and as I know my dog, he was very cheerful and happy next to Sandra. I will definitely leave my dog ​​to her again.

Sandra, thanks again for everything, and for all those who are looking for someone who will take care of their dog with the same love and attention as if it were their own, I can guarantee that it is Sandra :)


O mne

Ahojte milí rodičia zvieracích miláčikov!

Ponukám Vám na mieru Vášho zvieratka šitú starostlivosť počas Vašej dovolenky, služobnej cesty resp. iných dôvodov u seba doma (pripadne vo Vašom domácom prostredí). Mam rešpektujúci prístup a snažím sa dbať na to, aby sa zvieratko cítilo, čo najviac ako doma a bolo vyhovené jeho špecifickým potrebám. Preto sa od Vás vopred rada dozviem všetky potrebné informácie, aby sme toto mohli zabezpečiť :) prípadne zorganizujeme zoznamovacie stretnutie ešte pred samotným pobytom...

Bývam v Starom meste, v okolí Horského parku, ktorý je ideálnym miestom na vyžitie, ak sa jedná o aktívnejšieho psíka. Pre starších resp. menej pohybuchtivých psíkov, ktorí preferujú už kľudnejší režim, tu máme spoločné leňošenie na gauči.. :) každý si príde na svoje..

Mam viacročné skúsenosti so starostlivosťou o rôznych psíkov resp. mačičky (najčastejšie v ich domácom prostredí), vrátané podávania liekov a inej špeciálnej starostlivosti. Sama som bola majiteľkou psíka, a preto viem aká dôležité pre mňa bola jeho spokojnosť a akú DÔVERU VKLADÁTE DO MOJICH RÚK, keď mi nechávate Váš poklad. JA SA ON ZODPOVEDNE A S LÁSKOU RADA POSTARÁM <3.

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku

Aký má psík režim (periodicita jedla, počet prechádzok, vyžaduje iné aktivity hranie doma ...?)
Má nejaké diagnózy, berie lieky?
Znesie menšie deti, ktoré pôjdu okolo? Ostatné zvieratá?
Má nejaké strachy?
Ako sa správa, keď je s cudzími ľudmi? Akej je povahy?
Ničí niečo vnútri, ciká vnútri /je zvyknutý na podložky ?

Dostupnosť

Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština, Angličtina a Slovenčina

angličtina

Kde stráži miláčikov:

Kde som najčastejšie: Bratislavský kraj » Bratislava » Bratislava