Bojíte sa, že vám deti cez víkend urobia z domu kôlničku na drevo, ale nevydržíte vonku dlhšie než pár hodín? Aj v zime môžete vyraziť na celodenný aktívny výlet, po ktorom sa vaši milovaní drobčekovia domov vrátia krásne vybláznení a unavení.
 


Aquapark

Kto by nemiloval plávanie? A pokiaľ k bazénu pridáte aj tobogany, vodné víry, umelé vlny a ďalšie vodné atrakcie, máte celodennú zábavu pre všetkých.


Detské kútiky a herne

Dieťa, ktoré celý deň môže vyvádzať na skákacom hrade, preliezačkách alebo v detskom bazéniku s rovnako starými kamarátmi, bude večer šťastné a ubehané. Vy si so sebou môžete vziať knižku alebo kamarátku, dať si kávu a s vidinou voľného večera prežijete i detský hluk.


Zoologická záhrada


Toto je trochu náročnejší variant, ale kombinuje pobyt vonku s rozmrazujúcimi pauzami v krytých areáloch. Síce budete musieť dávať pozor, aby sa deti po príchode do tepla zobliekli a pri ceste von sa zase obliekli, ale medzi zvieratami vydržia deti celý deň. Dobrý variant sú tiež botanické záhrady, ktoré pre deti síce nie sú tak lákavé, ale aspoň budete celú dobu v teple.


Lyžiarska škola

Tiež ste si všimli, že deti by vydržali vonku kľudne celý deň bez pocitu zimy, zatiaľ čo my dospelí už po pol hodine drkoceme zubami a hľadáme teplé útočisko? Lyžiarske školy väčšinou ponúkajú príjemný kompromis - zatiaľ čo sa váš potomok bude učiť lyžovať, vy sa zahrejete vnútri a potom môžete spoločne vyraziť na zjazdovky.


Návštevy

Či už vyrazíte na návštevu vy alebo pozvete kamarátov k vám, užijete si deň s dospelými, zatiaľ čo deti budú vyvádzať v izbe.