Tretí v seriáli o slávnych zvieratách prišli na rad opice. O ktorých ste už možno niečo počuli?  

Pockets
Opička pomenovaná Pockets žila v zvieracom útulku v Kanade. Jeden z dobrovoľníkov mu dal prezývku Warhol kvôli podobným vlasom a zo srandy mu priniesol farbu a papiere. Pockets sa vrhol na maľovanie a zamestnanci čoskoro pozbierali 40 obrazov, ktoré vystavili a následne predali.  
 

Maggie
Maggie sa narodila a vyrastala v kanadskej ZOO, kde ju naučili roztočiť koleso. Keď sa producenti v športovej televízií rozhodli prenosy nejak ozvláštniť, napadlo ich priniesť Meggie, aby “predpovedala” výsledky stretnutia. Prekvapivo sa ihneď trafila a išlo jej to celkom dobre i nasledujúce zápasy. Čoskoro sa stala divácky veľmi obľúbenou. 

Ramu
Známy makak rhesus Ramu bola zatknutá vo svojich troch rokoch, pretože napadla a pohrýzla skupinu detí. Potom, čo bola prepustená na slobodu, znova pohrýzla deti a tak sa polícia rozhodla opicu zatknúť na doživotie. Vzhľadom k tomu, že sú makakovia rhesus ohrozeným druhom, nesmú byť tieto zvieratá chované doma ani v klietkach. Aktivisti začali teda tlačiť na políciu, ktorá nakoniec Ramu prepustila do divočiny. 

Crystal
Crystal kúpila spoločnosť špecializujúca sa na tréning zvierat do filmov, napriek tomu, že mala v tej dobe už rok a pol a najlepšie sa trénujú zvieratá do roku. Oproti iným opiciam znášala veľmi dobre hluk, pyrotechniku a aj deti a novinári o nej čoskoro začali písať ako o opičke, ktorá sa narodila ako herečka. Zahrala si napríklad v Teórií veľkého tresku a filmoch ako Noc v múzeu, Pařba ve Vegas a Kráľ džungle.