Ste zvyknutí oslavovať sviatok zamilovaných v obľúbenej reštaurácií, víkendovom wellness pobytom alebo návštevou divadla. Tento rok pravdepodobne budete musieť zvoliť inú variantu. Pokiaľ vám nenapadá, ako si urobiť pekného Valentína behom bezpečnostných opatrení, tu je pár tipov: 

Romantika doma

Deti môžete zveriť hlídačke a pripravte si všetko, čo máte radi. Jedlo z obľúbenej reštaurácie, nový film z Netflixu a atmosféru dolaďte sviečkami a hudbou.  

Rodinná oslava

Čo tak tento rok osláviť Valentín netradične s deťmi? Staršie vyzdobia byt, mladšie vám pomôžu upiecť sušienky v tvare srdiečok a pri tom sa môžete rozprávať o všetkom, na čo tak dlho nebol čas. Láska predsa nie je iba tá partnerská. 
 

Zapojte deti

Do vašeho rande můžete zapojit i děti. Společně připravte jídlo, prostřete stůl a s partnerem se nachystejte do restaurace. Děti zatím mohou ozdobit jídelnu, vymyslet název restaurace a připravit jídelní lístek. Uvidíte, jak je to bude bavit a vy si užijete skvělý večer. 

Dajte si darčeky

Môžete si stanoviť cenový limit alebo sa rozhodnúť, že darčeky budete vyrábať doma. Taktiež sa dohodnite, či bude témou Valentín alebo to môže byť čokoľvek. Sviatok zamilovaných si tak deti obľúbia už odmala. 

Zamerajte sa na sebelásku

Môžete si navzájom povedať svoje silné stránky a čo na sebe máte radi. Až raz na pohovore dostanú otázku ,,Aké sú vaše kvality”, budú mať vaše deti už pripravenú odpoveď. 
 

Užite si deň po svojom

Urobte súťaž o najlepší valentínsky kostým. Vymyslite a spoločne nahrajte pesničku o láske alebo o vašej rodine. Hrajte hry. Urobte hon za pokladom po byte alebo aj vonku. Tancujte. Urobte priania na valentína pre susedov. 

Nezabudnite ale, že deň lásky môžete oslavovať kľudne celý rok.