Andrea
5 hodnotenie
  • 23 rokov
  • Bratislava - Petržalka
  • Kontaktovalo ju už 112 užívateľov
  • Rezervovaná opakovane
  • Aktívna pred dňom
  •  Obchodná akadémia
  • Kurz prvej pomoci
  •  Žehlenie
  •  Umývanie okien
  •  Umývanie auta
Jazyky

Prešla overením dokladu (OP alebo VP)

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

získate prístup k plnému detailu overenia

Hodnotenie

Miroslav T.25/12/2022Stráženie zvieratiek

Spokojní sme boli nadmieru :)


Petra K.27/07/2022Stráženie zvieratiek

Adka spolu s priatelom Petkom strazili mojho osemrocneho psika Knedlika uz dva krat, raz na vikend, neskor na dlhsie obdobie v case mojej dovolenky. Nic lepsie ako starostlivost a cas tychto dvoch ludi sa mojmu hafanovi stat nemohlo, po dnoch stravenych v ich prostredi sa mi psik vratil spokojny, stastny, vyrovnany a nadseny. Bolo to skutocne na nom vidno. Okrem perfektneho vztahu a profesionalneho pristupu k psikom ocenujem aj komunikaciu a zodpovednost, ktorou tato mlada dvojica disponuje. Na dennej baze som dostavala fotky, alebo spravy, niekedy videa, ako sa ma moj chlpac a co zazil, resp. ako sa ma. A dokonca si v ich pol rocnom psikovi nasiel aj vyborneho kamosa, s ktorym sa paradne dokaze zahrat a pookusovat :) Knedlik sa sem rad vracia a ja som stastna, ze sa mi podarilo najst takychto laskavych a dobrych, starostlivych ludi, ktori mu v case mojej nepritomnosti 100% nahradia teplo domova, na ktore je zvyknuty. Dakujem pekne a vzdy sa sem radi budeme vracat :)


Veronika T.26/07/2022Stráženie zvieratiek

Andrea chodila počas troch dní opatrovať môjho kocúra. Komunikácia bola od začiatku skvelá a aj opatrovanie samotné prebehlo v poriadku. Andrea mi každý deň napísala krátku správu a poslala aj video/fotky. Bola som spokojná, odporúčam :)


Jarmila H.25/07/2022Stráženie zvieratiek

Andrea je super! Strazila cez vikend moju 6-mesacnu fenku a bolo o nu uzasne postarane. Pravidelne posielala fotky/videa;-)
Andrea je mila,zodpovedna,skusena,ochotna a spolahliva a je s nou vyborna komunikacia. O vasho psika sa postara ako o svojho vlastneho a ten pocit,ze svojho milacika len tak niekam neodkladate,ale akoby isiel na uzasne prazdniny,z ktorych sa vrati stastny,je za nezaplatenie.
Andreu odporucam kazdemu a urcite jej sluzby este velkeat vyuzijem:-)


PETRA S.08/07/2022Stráženie zvieratiek

Andrea strazila našu 1,5 ročnú biglicu pocas pobytu v BA. Napriek počiatočným obávam keďže náš psík nie je zvyknutý byt bez nás to zvládla super.
Psík sa nám vratil spokojný, vybehany, šťastný hneď unavený zaspal.
Bola ochotná, milá, komunikácia bola suprova, poslala nám aj videa a fotku.
Urcite odporúčam a ďakujeme ešte raz, vďaka nej sme si užili vylet.


O mne

S upratovaním sa stretávam denne doma a v práci.Momentálne pracujem na veterinárnej klinike a popri tom upratujem jeden byt každý týždeň. Služby mám každý mesiac inak, vieme sa však dohodnúť na upratovanie na celý mesiac vopred. Momentálne by mi vyhovovali skôr víkendy/pripadne každý druhý víkend mám voľný. Pri upratovaní používam vaše čistiace prostriedky. Moje štandardné upratovanie zahŕňa utretie prachu, vysávanie, umývanie podlahy, čistenie kuchyne a wc dezinfekčnými prostriedkami.
Mimo bežného upratovania ponúkam aj umývanie okien, kde si na pomoc beriem kamarátku aby sme nezabili celý deň vám aj nám 😁
Sama upratujem len v Petržalke, väčšie upratovanie ponúkam s kamarátkou a prídeme v rámci BA kamkoľvek.
Ak som vás zaujala, neváhajte mi napísať 😊

Dostupnosť

Môžem v podstate hocikedy ak mi dáte vedieť aspoň týždeň dopredu. 😊Viem si naplánovať smeny podľa potreby


Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Slovenčina

Anglický jazyk B1 Nemecký jazyk A1

Kurzy

Kde upratuje:

Kde som najčastejšie: Bratislavský kraj » Bratislava » Petržalka



Kde tiež bývam: Úľany nad Žitavou, Nitriansky kraj



Žijem v Bratislave ale chodíme aj do Úľan, preto viem príležitostne ponúknuť aj tu venčenie psíkov.