Michaela
 Pet Sit Photos
4 reviews
  • 29 years
  • Celulózka
  • 181 users have already contacted her
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity 3 days ago
  • Response time: 3 hours
  •  Vidiecka agroturistika/cestovný ruch.
  •  Overnight stay at my home
  •  Dog walking
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Giant (over 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no dog
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
Languages

Michaela P.

7 €/hour

30€/day

  • (4)
  • 29 years

Reviews

Vladimira Z.05/09/2023Pet care

Miška strážila niekoľko dní nášho Goranka, veľmi aktívneho psíka, ktorý miluje pohyb a vyžaduje dosť veľa pozornosti. Užil si túry v lese aj maškrty, a my sme boli na dovolenke v kľude, že náš miláčik nie je sám. Určite ho Miške zveríme aj nabudúce, ďakujeme a odporúčame:-)


Natália B.07/08/2022Pet care

Slečna Miska nám strážila psíka na odporúčanie známeho.Sme neskutočne spokojný, milá usmievavá, nás pes sa do nej doslova zaľúbil na staré kolena 😆som strssne rada že sme ju objavili určite odporúčame všetkými 10timi a tešíme sa na ďalšiu návštevu.Ďakujeme


Monika P.20/12/2021Pet care

Aj ked nakoniec k strazeniu psika nedoslo (z dovodov na mojej strane), chcem aspon vyzdvihnut mega rychlu a velmi velmi milu konverzaciu, dokonca aj s radami pre nasho psika. Ak budeme podobnu sluzbu v buducnosti potrebovat, urcite sa na nu obratime :)


Zuzana S.25/09/2020Pet care

Chceme sa slečne Miške veľmi pekne poďakovať za stráženie nášho psíka, zachránila nás v hodine dvanástej! Promptne reagovala na správy, zaujímala sa o potreby psíka.
Už z prvého momentu sme vedeli, že náš psík je v dobrých rukách. Ak chcete aby sa Váš psík mal ako v bavlnke, bol zahŕňaný láskou môžte sa vo všetkom spoľahnúť na Mišku.
Slečnu Mišku odporúčame všetkými desiatimi ak hľadáte spoľahlivú, milú a hlavne ochotnú hlídačku!

Ešte raz ďakujeme :-).


About me

Ahoojte, Dobrý deň, Hav-Hav, Mňau-Mňauú :-) + (inéé pazvuky :-D)

Opatrím, postarám sa o Vášho psíka/mačičku, miláčika, chlpáčika. Iné druhy zvieratiek,napr.:(prasiatko,papagáje,hady,sliepky, väčšie hospodárske zvieratá), počas Vašej neprítomnosti/dovolenky, pracovnej cesty, úrazu atď...
Možnosť aj pravidelného krátkodobého/dlhodobého venčenia. Služby poskytujem počas celého roka= 365/366. Opatrujem u seba doma, po dohode vo výnimočných prípadoch aj u Vás doma, ale za iných podmienok,(pokiaľ to je naozaj nevyhnutné), inak odmietnem.

Pochádzam z Okolia ZA, v prípade že psíka doveziete, môže byť aj mimo okres. Akákoľvek rasa psíka či už menší, väčší je u mňa vítaný. (máme veľký oplotený výbeh) + pravidelné prechádzky do prírody, turistika, podľa potreby psa 3 až 8x denne. Mám skúsenosti aj so starostlivosťou o chorých, slepých psíkov, nemám problém podať lieky, liečiť kožné ochorenia, vymeniť podložky plienky atď., všetko podľa Vašich požiadaviek.
Nestarám sa o viac ako dvoch psíkov, (len v prípade, že vlastníte vy vo svojej domácnosti viac havkáčov, alebo požiadate že psík má rád aj iných a dobre mu je v ich spoločnosti, vtedy vezmem na rovnaký termín viac chlpáčikov, všetko je o dohode). Venujem im vždy všetok svoj voľný čas=(24/7). Psíky sú u mňa, ako aj u svojho majiteľa, voľne pustení, vonku aj vnútri, máme plot, na veľkej záhrade ktorý je vysoký neujdú nikam na cestu, nepodhrabú sa, hneď pri dome máme výbeh, prírodu kde sa chodí so psíkmi na prechádzky na vôdzkach, alebo voľne, podľa toho ako sú naučení doma. Vo vnútri si chodia kade chcú, majú dovolené aj gauče, postele. Nie je ich na kope 10/20 ako, napríklad v hoteli. Ale niekomu zas vyhovuje, keď je psík vo väčšej svorke je to individuálne. Žiadne náhubky, u nás nemajú, zas len v tom prípade ak mi majiteľ povie, že počas toho ako je vonku na vychádzke ide iný pes a treba mu dať náhubok. Všetko zabezpečené ako, majú aj doma vo svojom prostredí. Riadim sa výlučne, podľa pokynov majiteľa. Nevyžadujem kotercové očkovania, ani kastráciu. Na pobyt prosím priniesť preukaz a v období keď sú kliešte aby psík mal vodičku/tabletku, najagresívnejšie sú jar/jeseň. Stravu pre psíka počas pobytu u nás, si prinesie majiteľ, (za poplatok viem zabezpečiť aj ja ). Samozrejme, že pokiaľ majiteľ povolí dostane psík od nás, aj domácku stravu z kuchyne, to čo má dovolené,(napr.kostičky).

CENNÍK 30€/DEŇ
Platí rovnako pre všetky plemená bez rozdielu, ráta sa každý začatý deň, 30€/ ->DEŇ (rátajú sa dni, nie noci)
(DEŇ)= či príde psík ráno/obed/večer cena je pevná/fixná/rovnaká 30€/DEŇ

V prípade že psík vo vnútri ničí majetok hryzie čo mu príde pod zuby a je v tomto smere nezvládnuteľný dajte mi vedieť dopredu, stane sa mi občas, že majitelia nepovedia všetko a zbytočne, viem psíka zabaviť niektorí radi hryzú drevá, kosti, plastové fľaše hračky ponožky, všetko viem zabezpečiť keď je mladý je to samozrejme, nie je problém, len až viem načo je naučený u Vás doma.
Krátkodobé ubytovanie/stráženie do 12hodín/ 7€/hod.
Psíka môžete priviesť podľa dohody.

Uvedené ceny sú bez stravy.
V prípade sviatkov a prázdnin je iná cena na deň, napr. keď pripadá pobyt na deň 01.05, alebo Veľká noc, Vianoce.
Prosím Vás veľmi pekne, keď sa dohodneme na nejakom konkrétnom Vami uvedenom čase dodržiavajte ho, veľa ľudí nerešpektuje dohodnutý termín a ja potom čakám aj poldňa kým príde psík, píšte volajte informujte, vďaka, ďalej keď sa zmenia dni pobytu alebo úplne zruší informujte ma dostatočne včas mailom telefonicky, sms.
Ďakujeme veľmi pekne za prejavený záujem a Teším sa na Vaše klbká šťastia. :-)
V prípade viac informácií,ktoré ste tu nenašli a chceli by ste ich vedieť pýtajte sa.

What I would like to know about the of the dog/pet

Availability

Reagujem 24/7
365 dní v roku


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and Slovak

photos

Where care:

Primary city: Žilinský kraj » Žilina » Žilina



Where am I available too?: Veľké Rovné, Žilinský kraj



Bývame na dvoch miestach(RD), po dohode sa vieme stretnúť aj na vopred dohodnutom mieste, napr. centrum ZA., prípadne vyzdvihnem Vášho chlpáčika ja.