Beáta
 Pet Sit Photos
12 reviews
  • 31 years
  • Oľdza
  • 116 users have already contacted her
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity about 18 hours ago
  • Response time: 1 day
  •  Obchodna akademia
  •  Trencianska univerzita,Politológia
  •  Overnight stay at my home
  •  Over the day at my home
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no cat
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
Languages

Beáta P.

8 €/hour

20€/day

  • (12)
  • 31 years

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne (Mgr.)

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Petr C.24/04/2024Pet care

Slečna Beatka hlídala našeho velmi aktivního 5 leteho pejska a musím uznat že pejsek se měl naprosto báječně, nasel si tam nové kamarády a když se mám vrátil vypadal opravdu hodně spokojeny a prospal celý den, navíc slečna posílala foto i video z venčení a hraní takže určitě příště služby slečny Beatky využijeme znovu a vřele všem doporučuji


Katarína P.08/04/2024Pet care

Rezervacia prebehla v poriadku, mimoriadna spokojnost, doporucim aj ostatnym, dakujem.


Ivana D.22/03/2024Pet care

Beatka nám strážila 2 mesačne šteniatko. Mala som obavy malú nechať u niekoho cudzieho no nemala som na výber. Ale bola super. So psikami to ona vie veľmi dobre. Posielala mi fotky a videá. Bolo o malú postarané najlepšie. Určite sa na ňu zas obratim o pomoc ak budem potrebovať. Vrelo ju odporúčam 😊


Eva K.11/03/2024Pet care

Hneď od začiatku teda od prvej komunikácie mi bola Beatka sympatická a vôbec som sa nemýlila. Náš 4-mesačný jazvečík sa u nich mal ako na dovolenke. Denno-denne nám boli posielané fotky,videá a info zo stráženia a bolo vidieť,že má tú najlepšiu opateru. "Našu"(lebo uz je naša) Beatku vrele odporúčame všetkými desiatimi.


Erika G.02/03/2024Pet care

Pre našu fenku Giginku sme hľadali stráženie dlho, až kým sme nenašli pani Beatu cez stránku |link hidden| . Do hotela pre psov sme Giginku nechceli dať, nakoľko tam je veľa psov. Skôr nám vyhovovalo individuálnejšie stráženie. So strážením u pani Beaty som bola veľmi spokojná. Bola veľmi ochotná a sympatická a pri prvom stretnutí som vedela, že náš pes bude v dobrých rukách. Beata nám posielala fotky a videá každý deň aj viackrát, tak sme videli ako sa naša Gigi má a čo robí. Dúfame, že aj nabudúce jej môžeme zveriť našu čivavku.


Lukrécia P.18/09/2023Pet care

Odporucam, TOP hlidacka. Psy - australsky ovciak (8m) a ceskoslovensky vlciak (3m) tu boli neuveritelne spokojne, vybehane, ani nechceli ist domov :) Boli tu na 3dni. Hned sa skamaratili s ich ovciakom Akimkom. Zatial moja najlepsia skusenost so strazenim cez tento portal.


Jane O.01/09/2023Pet care

Môj 2-ročný kríženec nemeckého ovčiaka bola v starostlivosti Beáty takmer mesiac. Nemohla som požiadať o lepšiu starostlivosť. Beáta a jej manžel majú veľký, krásny pozemok a na oddych alebo hľadanie tieňa majú pre psov postavené veľké stavby. Chodili s ňou na prechádzky aspoň dvakrát denne a zaobchádzali s ňou ako s ich vlastným psom. Môj pes si užívala spoločnosť ich dvoch psov a rýchlo sa stala súčasťou svorky. Skoro som sa obávala, či bude chcieť odísť z prázdninového domu. :-) Beáta vrelo odporúčam ako TOP starostlivosť a určite jej služby ešte využijeme.


Tomas C.14/08/2023Pet care

Naša fenka belgického ovčiaka tu bola týždeň a sme maximálne spokojní. Pani Beata sa postarala o Pinky, akoby to bol jej vlastný pes. Každý deň nám posielala fotky a správy, takže sme vedeli čo je nové. Pinky sa tam mala lepšie ako doma. Celkový servis bol vynikajúci.
Určite v budúcnosti využijeme služby znova, už ani nebudeme rozmýšľať nad niečím iným. Je fajn mať istotu, že nášho psa môžeme zveriť niekomu, kto sa oňho stará s láskou a zodpovednosťou.


Renata H.21/06/2023Pet care

Naša fenka Bailey bola u pani Beátky opakovane už viackrát počas našich dovoleniek v lete aj v zime. Vždy bolo o ňu prikladne postarané. Pani Beáta vie čo robí, so psami si naozaj rozumie a vie ako na nich. Naša fenka ju rešpektuje a miluje, Za veľkú výhodu pokladám veľký otvorený priestor čo je najmä pre väčšieho psa veľká výhoda. Dvaja vlčiaci pani Beáty sa s našou fenkou rýchlo skamarátili. Komunikácia s pani Beátou bola tiež veľmi efektívna s ochotou prispôsobiť sa.
Renáta s fenkou zlatého retrívera Bailey


Tina B.25/05/2023Pet care

Pani Beáta opatrovala na 6 dní nášho 11 mesačného neposedného labradora Barneyho a musím povedať, že neľutujem výber. Psík bol veľmi spokojný, mal veľký výbeh a ďalších dvoch štvornohých kamarátov na hranie.
Jednanie bezproblémové.
Každý deň sme dostávali fotky a videá.
Určite odporúčam.

František P.


Erik S.25/05/2023Pet care

Ku Beatke dávam môjho psíka bafika už od septembra pravidelne asi cca 10 - 15 dní do mesiaca. S Beatkou sa dalo vždy dohodnúť na termínoch ako aj časoch. Môj psík si s jej psíkmi veľmi rozumejú a zapadol tam ako do rodinky. Nikdy nebol žiadny problém, že by prišiel môj psík hladný alebo doškriabany, ale skôr naopak, ani domov ku mne nechcel ísť od nej domov. Som veľmi spokojný a naďalej budem využívať jej stráženia. 🤗


Michaela K.23/05/2023Pet care

Strazenie nasej 4-mesacnej Hanny (anglicky kokerspaniel) prebehlo bez problemov a bolo to cele super. Pani Beata bola velmi mila, ustretova a ochotna prisposobit sa nasim potrebam s celodennym opatrovanim. Pocas dna mi poslala fotky a videa, aby som videla ako si to Hanny uziva na dvore s dvoma dalsimi stvornohymi kamosmi. Taketo strazenie nasej Hanny mi vyhovuje viac ako psie hotely (kde je vela psikov) a urcite budem v pripade potreby vyuzivat taketo opatrovanie a strazenie. Boli sme velmi spokojni s jej pristupom a poskytnutymi sluzbami. Odporucam vyskusat...


About me

Ahojte majitelia psíkov :)
odmalička bol môj sen bývať v rodinnom dome a mať 2 psíkov, máme 2 nemeckých ovčiakov(šteniatko a dospelého-obaja znášanliví a priateľskí s inými psíkmi). Psíkom sa plnohodnotne venujeme a rovnako by som sa venovala aj Vašim psíkom, lebo to by nebola práca, ale potešenie. Už sme vďaka tomuto portálu mali psíkov na stráženie a vždy všetko prebehlo v poriadku a pred koncom "pobytu" psíkov u nás boli s našimi zohratí a tvorili tím, či už pri venčení alebo celkovom spoločnom fungovaní.
Bývame v malej tichej dedinke v RD s veľkým oploteným pozemkom, psíkovia majú dostatok priestoru na hry, vybehanie, aj oddych pod stromami v prípade letných mesiacov v tieni pod stromami. Strážení psíkovia majú možnosť byť aj vnútri ak sú tak zvyknutí, naši sú vonku vo svojom domčeku.
Zakladáme si na tom aby sme si spravili stretnutie vopred aby ste sami videli, kde počas stráženia psíka a Vašej neprítomnosti by psík bol, môžeme sa viac porozprávať a psíkovia sa zoznámia.
Na dennom poriadku sú viackrát denne prechádzky mimo pozemok,hry, aportovanie, v prípade záujmu a viacdennom strážení - vhodného počasia aj výlety či už turistické alebo k vode.
Vieme pre psíka po dohode aj prísť aj ho k Vám potom doviesť.

What I would like to know about the of the dog/pet

Availability

Pokiaľ niesom odcestovaná, tak stále som dostupná.



Calendar last updated before 3 days

photos

Where care:

Primary city: Trnavský kraj » Dunajská Streda » Oľdza, Trnavský kraj