Michaela
14 reviews
  • 24 years
  • Bratislava - Nové Mesto
  • 187 users have already contacted her
  • Booked repeatedly
  • Activity 1 day ago
  • Response time: 1 day
  •  Anglické bilingválne gymnázium, Poprad
  •  Slovenská Zdravotnícka univerzita- zubné lekárstvo
  •  ironing
  •  cleaning windows
  •  Car cleaning
Languages

Michaela D.

10 €/hour

  • (14)
  • 24 years
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Levi21/01/2024Pet care

Michaela looked after our cat and was great. Very friendly, and she sent us nice updates. Our cat was comfortable at her place!


Denisa J.04/10/2023Pet care

Miska strazila mojich dvoch sibalov-Yorkshirov na 5 dni a bola uplne skvela. Bolo to prvykrat co som ich davala niekomu strazit takze som mala iste obavy no vdaka dvom stretnutiam pred strazenim mi tie obavy opadli lebo Miska ma velmi dobru charizmu, je priatelska a so psikmi to naozaj vie. Pocas strazenia mi posielala aj viacero fotiek takze som sa citila ze su moje psicky v dobrych rukach! Velmi odporucam :)))


Zuzana Z.05/08/2023Pet care

Miska nam strazila uz viac krat nasho 16 rocneho Dasty a je to osoba, ktora si ma ziskala na prvy pohlad. Je velmi spolahliva, ochotna,skusena a vie si poradit v kazdej situacii. Nikdy by som neverila, ze natrafim na osobu, ktorej nebudeme mat problem 100% doverovat! Aj nas Dasty bol spokojny a rad sa k nej vracia...a my jej za vsetko velmi moc DAKUJEME.


Jana P.06/08/2023Pet care

Miška nám strážila nášu fenku Belu a musím napísať, že sme boli veľmi spokojní s jej prístupom a celkovo je Miška veľmi sympatická a zodpovedná, bez problémov sme sa na všetkom dohodli a naozaj sme mali celý čas pocit, že o nášho psíka bolo veľmi dobre postarané, aj keď patrí k úzkostlivejším psíkom. Domov sa vrátila Belka spokojná a bez stresov z odlúčenia. Miška nám posielala správy a fotografie, čo bolo veľmi fajn.


Dana17/07/2023Pet care

Michaela strazila nasho takmer 16-rocneho psika vyse tyzdna pocas nasej dovolenky. Kazdy den nam posielala fotky z prechadzok a informacie ohladom toho, kolko zjedol (je slaby jedak). Z nasej strany maximalna spokojnost, Miska je profesionalka, vrele ju odporucam. Dakujeme Miska🙏🏻🙏🏻🙏🏻


Karolína H.20/07/2023Pet care

Miska strážila môjho 2 ročného psika s veľkou osobnosťou 😃 , taká mala drama Queen a všetko zvládla perfektne a musím povedať že od prvého momentu si sadli. Miska mi posielala počas strazenie fotky a informovala ma o tom ako sa psík ma. Bola som veľmi spokojná a do budúcna sa na ňu určite ešte rada obrátim


Robin M.17/07/2023Pet care

Michaela is the best dog watcher. You won't be disappointed. She cared for our 7kg 5 year old girl terrier mix for 1 week. The pictures which she sent showed a very happy and comfortable little dog. Michaela cares about the dogs she watches. She is flexible in how to take care of them and keep them happy, and also to enjoy them herself. When we collected our dog, the dog also ran to Michaela! We highly recommend Michaela, and will hope to use her services again.


Nika03/04/2023Pet care

Miska spolu s priatelom strazia pravidelne nasich dvoch seniorov. Psika - bulla ktory nemusi ostatnych, nosi uz plienky na noc a sem tam sa stane nehoda. Aj nasu dvojnohu macku, ktora ma specificke potreby. Od zaciatku komunikuju pocas celeho dna, posielaju fotky, sme velmi spokojni a urcite odporucame. Vedia si poradit aj v novych situaciach, zverky su vzdy spokojne a my tak mozeme mat konecne kludnu dovolenku 🤗


Marián R.28/02/2023Pet care

Michaela bola proste úžasná bez problémov zvládla nášho stredného bradáča počas celých 17 dní. Ďakujeme veľmi pekne a v budúcnosti sa určite stretneme


Peter B.27/01/2023Pet care

Bol som maximalne spokojný
S Michaelou je super komunikácia, posiela fotky, priebežne píše priebeh dňa. Od prveho kontaktu som mal pocit že jej môžem dôverovať. Jej služby využijem aj nabudúce a rád.


Erin '.11/10/2022Pet care

Michaela was amazing! She was kind and caring when keeping our dog for a week-long sleepover. She sent pictures and updates, and our little boy came back happy. He even gave her kisses before we left her apartment. We would definitely recommend Michaela to others looking for a dog sitter.


Vladimir S.01/10/2022Pet care

Michaela nam tyzden strazila nasho nevidiaceho psika, ktory ma svoje specificke poziadavky. Vsetko dopadlo na vybornu, Dinko bol spokojny a my tak isto. Kazdy den sme boli informovani ako sa Dinko ma, taktiez nam Michaela posielala fotky. Venuje sa psikovi ako keby bol jej vlastny a vidno, ze takato praca ju bavi. Pre bytoveho psika je velke plus ked je v takomto domacom prostredi. Casovo sa nam flexibilne prisposobila. Proste 5* strazenie. Urcite sa na Michaelu obratime znova.


Lucia R.29/09/2022Pet care

Naša bojazlivá spitz dáma Chanel strávila s Miachaelou počas našej dovolenky celý týždeň a keby mohla, dala by 100 hviezdičiek... a my tiež. Denne sme dostávali fotky a informácie, ako sa Chanel má, čo je neskutočne ukľudňujúce. Michaela si ihneď našla cestu do Channelinho srdiečka a z bojazlivého psíka a mladej dámy sa stali kamarátky. Zo srdca dogsitting u Mišky odporučujeme všetkým psíkom a ich rodinám. Chanel sa s radosťou vráti, ak budeme musieť znova odcestovať. Ďakujeme, Miška!!!


sepehr v.18/07/2022Pet care

She is very polite, responsible, always in touch with very good English, we had an experience with her taking care of our cat and so satisfied.


About me

Hello, I am Michaela. I am new in using the app, but I am very experienced cleaner, have cleaned houses, hotels or offices for a few years now. I also do extra work like cleaning the windows, gardening or dog walking. I have a sense for details, drive to work hard and always leave your houses sparkling clean. I love to see my clients happy and satisfied with my work. I support ecological products for cleaning which is only positive for your and mine health and safety ass well.

Availability

Stále ☺️


Current calendar is not availaible

Languages

English

Ovládam dva jazyky- angličtinu na úrovni B2- aktívne a nemčinu na úrovni B1- pasívne.

photos

Where clean:

Primary city: Bratislavský kraj » Bratislava » Nové Mesto